JANAF podržao projekt ''PONOS HRVATSKE''

29.03.2024. 10:25

Zagreb – JANAF d.d. podržao je ovogodišnje izdanje projekta 24sata „Ponos Hrvatske“ u sklopu kojeg su čitatelji predlagali svoje heroje, odnosno, osobe koje su u prethodnoj godini učinile iznimna dobra djela u svojim zajednicama te dobrobit drugih stavili ispred vlastite. Ovaj humanitarni projekt održava se od 2005. godine, a pod njegovim se okriljem svake godine dodjeljuju nagrade pojedincima i grupama za humanost, hrabrost, poštenje i dobrotu iskazane u prethodnoj godini, s naglaskom na posebno važne kategorije poput ekologije i zajednice.

Na svečanoj dodijeli priznanja „Ponos Hrvatske“ ovogodišnjim dobitnicima, predsjednik Uprave JANAF-a mr.sc. Stjepan Adanić imao je čast uručiti nagradu najmlađoj humanitarki, osmogodišnjoj Astrid Klasić, koja je prodavala fritule za jednu potrebitu zagrebačku obitelji s devetero djece te svojom akcijom uspjela prikupiti tisuću eura.

„Čast mi je i zadovoljstvo što i ove godine imamo priliku podržati izniman projekt koji slavi one čija su djela zadužila čitavu zajednicu. Junaci ovoga projekta inspiracija su svima nama da budemo bolje verzije sebe, kako u privatnom životu, tako i u poslovnom okruženju. Upravo je promicanje ljudskih vrijednosti nit vodilja u poslovanju JANAF-a, a humanost, hrabrost, dobrota i poštenje vrijednosti su od kojih bismo svi trebali polaziti. Osobno, ali i kao predsjednik Uprave JANAF-a, cijenim i podržavam razvoj tehnologije, no čovjeka smatram najvrjednijim resursom te nezamjenjivom karikom u ostvarenju bolje sutrašnjice. Ponosan sam što smo već pedeset godina kao aktivni partner prisutni u donacijama brojnim humanitarnim projektima i udrugama“, istaknuo je predsjednik Uprave mr.sc. Stjepan Adanić.