UPRAVA JANAF-a OBIŠLA TERMINAL SISAK – POMOĆI ĆEMO PODRUČJIMA POGOĐENIM POTRESOM

30.12.2020. 17:05

Zagreb – Predsjednik i član Uprave JANAF-a d.d. mr.sc. Stjepan Adanić i Vladislav Veselica obišli su danas, 30. prosinca 2020. godine u pratnji direktora Sektora, upravitelja Terminala Sisak i stručnih službi Društva JANAF-ov Terminal Sisak kako bi se upoznali sa stanjem naftovodno-skladišnog sustava na tom potresom pogođenom području. Prilikom obilaska utvrđeno je kako na Terminalu Sisak nema oštećenja na sustavu te su manja građevinska oštećenja nastala na upravnoj zgradi i radionici Terminala bez narušavanja statike navedenih građevina. Uprava je tom prilikom također upoznata s posljedicama koje je potres prouzročio zaposlenicima Terminala te je odlučeno kako će JANAF pomoći u obnovi stambenih objekata svojih zaposlenika.

Također, JANAF d.d. će se uključiti u izravno doniranje financijskih sredstava Sisačko-moslavačkoj županiji te gradovima Sisku, Petrinji i Glini. Društvo će isto tako donirati sredstva i putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“ na koji će se primati uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u pogođenom području.

JANAF je društveno odgovorna tvrtka i kako takva želi pomoći lokalnoj zajednici u kojoj djeluje, a koju je zadesio razoran potres. Ovakve situacije zahtijevaju promptno djelovanje te ćemo kao Društvo donijeti Odluku o donaciji financijskih sredstava potresom pogođenih područja kako Sisačko-moslavačkoj županiji, tako i Sisku, Petrinji i Glini. Sretni smo što nitko od zaposlenika nije stradao te ćemo i zaposlenicima osigurati pomoć u obnovi njihovih domova.

Isto tako koristimo ovu priliku izraziti sućut svim obiteljima koji su nažalost izgubili svoje najmilije u ovom strašnom potresu“, ističe Uprava JANAF-a d.d.